Home

Op zondag 9 december 2018 organiseert de aikidocommissie van het district Z-H/JBN een Aikidostage in Hillegom. De aikidostage staat onder leiding van Tessa Huisman 5e dan aikikai en Bent Bervoets 4e dan aikikai. Beiden rijksgediplomeerd aikidoleraar niveau 4. 


Stagegegevens
Datum: 9 december 2018
Locatie:  Aarts sport, Abellalaan 82, Hillegom
Tijd:  10.00-12.30 uur
Stagebijdrage 7,50 euro

Alle Aikidoka van harte welkom.
Informatie:  henkkat @musubi.nl

Tijdens de onderlinge wisseling van de docenten wordt een korte pauze ingelast.


Sportieve groet, mede namens de aikidocommissie district-ZH,

Henk Kat

Kyu-examens Aikido Musubi

In de week van 25 t/m 28 juni zijn bij Aikido Musubi de Kyu-examens afgenomen. Alle jeugdaikidoka en de volwassenen die zich hiervoor hadden aangemeld hebben het beste van hun kunnen gedemonstreerd. Examens zijn een mooi moment om jezelf te toetsen op je fysieke en mentale vaardigheden. Wij, de leraren van Aikido Musubi, zijn trots op de door jullie getoonde prestaties. Alle geslaagden dan ook van harte gefeliciteerd hiermee. Kijk voor enkele foto's op onze facebooksite.

www.musubi.nl/ 06-54298128/ 

Nadat de 4e druk van het Nederlandstalige boek 'Aikido elementair', geschreven door Henk Kat en Martin van Noort en uitgebracht door Elmar Budo Sport, was uitverkocht, bereikten ons van diverse kanten het verzoek om een nieuwe publicatie uit te brengen. Vanaf vandaag is de 5e herziene druk van Aikido elementair dan ook overal te bestellen. ISBN 978-90-389-2664-3

AikidoElementair

Op zondag 15 april zijn de nationale danexamens Aikido afgenomen in Amersfoort. Van Aikido Musubi hebben Chris Knoef en Rene Jansen aan deze examens deelgenomen. Rene ging op voor zijn 2e Dan en Chris voor zijn 3e Dan Aikido. Beiden hebben een mooi examen laten zien en zijn hiervoor geslaagd.

Chris en Rene, wij aikidoka van Aikido Musubi zijn trots op jullie en feliciteren jullie met het behaalde resultaat. Jullie hebben hiermee ook voor Aikido Musubi een mooi visitekaartje afgegeven.

Henk Kat werd tijdens de diploma-uitreiking verrast met een bijzondere promotie tot 6e Dan Aikido. Dit oa. voor zijn vele werkzaamheden voor het Aikido wo. die voor de opleidingen leraar aikido van de JBN, het organiseren en geven van aikidostages in het district Zuid-Holland en het mede verzorgen van publicaties, zoals het bekende Nederlandstalige aikidoboek 'Aikido elementair'.

Met gepaste trots kunnen wij 'Aikido Musubi' vermelden dat tijdens de nationale Dan-examens van de Judo Bond Nederland (JBN), Martin van Noort is gepromoveerd tot 5e Dan Aikido. De JBN heeft hem deze verleend vanwege zijn grote verdiensten voor het aikido. 

Martin van Noort begon op 15 jarige leeftijd met het beoefenen van Aikido, bij Aikido Musubi de Bollenstreek. Naast de reguliere trainingen bij zijn leraar Henk Kat, volgde hij nationale in internationale stages bij hoog gegradueerde leraren. Martin is rijksgediplomeerd Aikidoleraar JBN. Verzorgt Aikidolessen en stages en schreef samen met Henk Kat het Nederlandstalige Aikidoboek ‘Aikido elementair'.

De bijzondere promotie van Martin tot 5e Dan Aikido is een mooie waardering voor de buitengewone inzet waarmee hij het aikido in Nederland sterker heeft gemaakt.