Home

Op zondag 24 februari 2019 organiseert de aikidocommissie van het district Z-H/JBN een Aikidostage in Hillegom.

Deze aikidostage staat o.l.v. Hans Mertens 5e dan aikikai en Wytske de Wit 3e dan aikikai. Beiden rijksgediplomeerd aikidoleraar niveau 4. 


Stagegegevens
Datum: 24 februari 2019
Locatie: Aarts sport, Abellalaan 82, Hillegom
Tijd: 10.00-12.30 uur
Stagebijdrage: 7,50 euro
Informatie: henkkat @musubi.nl

Alle Aikidoka van harte welkom

Halverwege, tijdens de onderlinge wisseling van de docenten, wordt een korte pauze ingelast. Wanneer je door omstandigheden de gehele stage niet kunt volgen, ben uiteraard ook voor een ochtenddeel welkom.

Sportieve groet, de aikidocommissie district-ZH.

Alle aikidoka en bezoekers van onze site een gezond en voorspoedig 2019 toegewenst

Aikidogroet namens alle aikidoka van ‘Aikido Musubi’

Op zondag 15 april zijn de nationale danexamens Aikido afgenomen in Amersfoort. Van Aikido Musubi hebben Chris Knoef en Rene Jansen aan deze examens deelgenomen. Rene ging op voor zijn 2e Dan en Chris voor zijn 3e Dan Aikido. Beiden hebben een mooi examen laten zien en zijn hiervoor geslaagd.

Chris en Rene, wij aikidoka van Aikido Musubi zijn trots op jullie en feliciteren jullie met het behaalde resultaat. Jullie hebben hiermee ook voor Aikido Musubi een mooi visitekaartje afgegeven.

Henk Kat werd tijdens de diploma-uitreiking verrast met een bijzondere promotie tot 6e Dan Aikido. Dit oa. voor zijn vele werkzaamheden voor het Aikido wo. die voor de opleidingen leraar aikido van de JBN, het organiseren en geven van aikidostages in het district Zuid-Holland en het mede verzorgen van publicaties, zoals het bekende Nederlandstalige aikidoboek 'Aikido elementair'.


Ook via deze weg onze hartelijke felicitaties voor de aikidoka van Aikido Musubi, die tijdens de nationale danexamens in Lelystad hun danexamen hebben behaald. Hierbij behaalden Marc Spruijt en Sven van der Haven de 1e Dan Aikido, Aarjan Meirink de 2e Dan Aikido en Ronald Kat de 4e Dan Aikido. De Aikidoka van Aikido Musubi zijn trots op de door jullie afgeleverde prestaties.

Nadat de 4e druk van het Nederlandstalige boek 'Aikido elementair', geschreven door Henk Kat en Martin van Noort en uitgebracht door Elmar Budo Sport, was uitverkocht, bereikten ons van diverse kanten het verzoek om een nieuwe publicatie uit te brengen. Vanaf vandaag is de 5e herziene druk van Aikido elementair dan ook overal te bestellen. ISBN 978-90-389-2664-3

AikidoElementair