Home

Beste Aikidoka van Musubi,

Maandag 18 juni as. is van 20.00-21.00 uur, op onze locatie in Nieuw-Vennep, een open training gepland. Je kunt dit uur gebruiken om een kyu of danexamen door te nemen of wanneer je niet aan examens deelneemt aan persoonlijke aandachtspunten te werken. Uiteraard ben je als altijd ook deze avond welkom om ook aan de les van 19.00-20.00 uur deel te nemen.

Info: locatiegegevens op www.musubi.nl onder 'Lesrooster Aikido'.

Groet, Henk Kat

 

 henkkat@musubi.nl / 06-54298128

 

Kyu-examens week van 25 juni t/m do. 28 juni

In de week van 25 t/m 28 juni worden de Kyu-examens afgenomen. Alle jeugd neemt tijdens hun reguliere lesuur aan de Kyu-examens deel. De volwassenen mogen maandag 25 juni in hun agenda noteren. Je kunt je voor de Kyu-examens opgeven door mij te mailen op henkkat@musubi.nl. Bij twijfel kun je dit met de leraar waarbij je het meest traint bespreken of mij bellen op 06-54298128.

 
Nadere Info:
Lesrooster wo. locatiegegevens op www.musubi.nlonder ‘Lesrooster Aikido’.Aanmeldformulier Kyu-examens op www.musubi.nlonder ‘Kyu-graden systeem’.

www.musubi.nl/ 06-54298128


 

Nadat de 4e druk van het Nederlandstalige boek 'Aikido elementair', geschreven door Henk Kat en Martin van Noort en uitgebracht door Elmar Budo Sport, was uitverkocht, bereikten ons van diverse kanten het verzoek om een nieuwe publicatie uit te brengen. Vanaf vandaag is de 5e herziene druk van Aikido elementair dan ook overal te bestellen. ISBN 978-90-389-2664-3

AikidoElementair

Op zondag 15 april zijn de nationale danexamens Aikido afgenomen in Amersfoort. Van Aikido Musubi hebben Chris Knoef en Rene Jansen aan deze examens deelgenomen. Rene ging op voor zijn 2e Dan en Chris voor zijn 3e Dan Aikido. Beiden hebben een mooi examen laten zien en zijn hiervoor geslaagd.

Chris en Rene, wij aikidoka van Aikido Musubi zijn trots op jullie en feliciteren jullie met het behaalde resultaat. Jullie hebben hiermee ook voor Aikido Musubi een mooi visitekaartje afgegeven.

Henk Kat werd tijdens de diploma-uitreiking verrast met een bijzondere promotie tot 6e Dan Aikido. Dit oa. voor zijn vele werkzaamheden voor het Aikido wo. die voor de opleidingen leraar aikido van de JBN, het organiseren en geven van aikidostages in het district Zuid-Holland en het mede verzorgen van publicaties, zoals het bekende Nederlandstalige aikidoboek 'Aikido elementair'.

Met gepaste trots kunnen wij 'Aikido Musubi' vermelden dat tijdens de nationale Dan-examens van de Judo Bond Nederland (JBN), Martin van Noort is gepromoveerd tot 5e Dan Aikido. De JBN heeft hem deze verleend vanwege zijn grote verdiensten voor het aikido. 

Martin van Noort begon op 15 jarige leeftijd met het beoefenen van Aikido, bij Aikido Musubi de Bollenstreek. Naast de reguliere trainingen bij zijn leraar Henk Kat, volgde hij nationale in internationale stages bij hoog gegradueerde leraren. Martin is rijksgediplomeerd Aikidoleraar JBN. Verzorgt Aikidolessen en stages en schreef samen met Henk Kat het Nederlandstalige Aikidoboek ‘Aikido elementair'.

De bijzondere promotie van Martin tot 5e Dan Aikido is een mooie waardering voor de buitengewone inzet waarmee hij het aikido in Nederland sterker heeft gemaakt.

Facebook pagina